Antet
Catalog produse
Cautare
Informatii
Ceralan

Ceralan

 

 

Pret: 20.00 Lei / 50 g

Comanda acest produs

Comanda instant - Ceralan

Email Telefon

Ceralan

INCI: polyglyceryl 3 beeswax

Ceralan este o ceara de albine esterifiata care pastreaza proprietatile protectoare ale cerii de albine. Confera tenului un aspect natural si catifelat.

Se foloseste ca agent de consistenta si stabilizator in creme, lotiuni si balsamuri. Adaugat in uleiuri cosmetice, le ingroasa, transformandu-le in serumuri si geluri uleioase.

Nu se cristalizeaza in contact cu alte ceruri, unturi si uleiuri cosmetice. Ofera o textura cremoasa si delicata, deoarece este mai hidrofil decat ceara de albine.
 
In emulsii lucreaza ca agent de consistenta si stabilizator. Se poate adauga in rujuri si glosuri. 

Proprietati:
- hidratant, emolient
- gelifiant al uleiurilor vegetale
- ingredient de ingrosare si stabilizator

Mod de utilizare:
- ingredient in creme, lotiuni si balsamuri
- ingredient in uleiuri si unturi cosmetice

Dozaj recomandat: 10-20%

Punct de topire: 63°-70°

Pastrare:
ferit de caldura si umiditate

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Oferta speciala
Proteina de matase hidrolizată

 

Pret: 17.00 Lei

Pret: 14.00 Lei

Newsletter
Curs valutar
Cosmetice bio, cosmetice naturale, uleiuri esentiale pure si  ingrediente cosmetice naturale oferite de magazinul online MagiCosmetice
Cosmetice bio cu ulei de argan. Ingrediente cosmetice pentru prepararea produselor cosmetice bio si naturale.
Cosmetice bio si cosmetice naturale pentru copii, femei si barbati. Cosmetice bio si cosmetice naturale pentru sanatate.



Optimizare Seo: OkkWebMedia

Website detinut de Nistor Catalina I.I., CIF: 31390027, Reg.Com: F33/287/2013