Antet
Catalog produse
Cautare
Informatii

Geogard 221 (Cosgard)

 

 

Pret: 18.90 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - Geogard 221 (Cosgard)

Email Telefon

Geogard 221 (Cosgard)

INCI: dehydroacetic acid, benzyl alcohol

Geogard 221, cunoscut ca si Cosgard, este un conservant compatibil cu produsele cosmetice bio, fiind aprobat de Ecocert. Poate fi folosit in creme, lotiuni, geluri de dus, sampoane, sapunuri, produse de protectie solara si cosmetice pentru bebelusi.

Reprezinta o alternativa minunata pentru conservarea produselor cosmetice fara parabeni. Are un spectru larg de actiune si impiedica dezvoltarea bacteriilor, fungilor si mucegaiurilor.

Este aproape fara miros (miroase putin a migdale), transparent si se dizolva bine in apa, glicerina si alcool.

Proprietati:

- antibacterian, antifungic

- nu influenteaza mirosul preparatelor cosmetice

Mod de utilizare:

- ingredient versatil pentru toate compozitiile cosmetice

Dozaj recomandat:
0,5-1% (1 picatura la 10 g produs finit conduc la o durabilitate de cca 6 luni, 2 picaturi la 10 g produs finit = 12 luni)

Valoarea optima a ph-ului din preparatul cosmetic trebuie sa fie sub 6,5, altfel nu se va conserva (se poate regla cu acid lactic).

Solubil in apa, alcool si glicerina

Pastrare: ferit de lumina
spacer
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Oferta speciala
Newsletter
Curs valutar
Cosmetice bio, cosmetice naturale, uleiuri esentiale pure si  ingrediente cosmetice naturale oferite de magazinul online MagiCosmetice
Cosmetice bio cu ulei de argan. Ingrediente cosmetice pentru prepararea produselor cosmetice bio si naturale.
Cosmetice bio si cosmetice naturale pentru copii, femei si barbati. Cosmetice bio si cosmetice naturale pentru sanatate.



Optimizare Seo: OkkWebMedia

Website detinut de Nistor Catalina I.I., CIF: 31390027, Reg.Com: F33/287/2013