Antet
Catalog produse
Cautare
Informatii

Despre produsele cosmetice bio

Acest magazin on-line importa din Germania o gama variata de produse si ingrediente cosmetice bio unice pe piata din Romania. Firma  germana este certificata de organizatia de renume mondial ABCERT AG ca distribuitor de produse bio(http://www.abcert.de/english/ueber-abcert-en.html).
 
 

In mod obligatoriu, toate produsele bio preambalate si produse in statele membre ale UE trebuie sa aiba pe etichete sigla de mai jos. Pentru celelalte produse bio neambalate si de import sigla UE ramane optionala. Alaturi de aceasta sigla pot fi adaugate si alte sigle private. Lipsa siglei UE denota ca produsele nu sunt certificate bio. De asemenea, trebuie specificat daca produsul este de origine UE sau Non-UE.Produsele cosmetice comercializate pe acest site sunt destinate ingrijirii tenului, corpului si parului. Punem accent pe calitatea produselor si a pastrarii lor in bune conditii, majoritatea fiind ambalate in flacoane de sticla inchise la culoare.


Innoim permanent gama de produse cosmetice bio si naturale, astfel incat sa va oferim produse de cea mai buna calitate la preturi convenabile.

 
Produsele le primiti asa cum sunt prezentate pe site, fara alte ambalaje suplimentare, caz in care ar fi trebuit sa majoram inutil preturile, ambalajele ajungand inevitabil la cosul de gunoi.


Ne bucuram de fiecare data cand ne vizitati site-ul si suntem interesati de opiniile dumneavoastra.

         

                  Speram sa va placa produsele noastre. Cumparaturi placute !

spacer
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Oferta speciala
Newsletter
Curs valutar
Cosmetice bio, cosmetice naturale, uleiuri esentiale pure si  ingrediente cosmetice naturale oferite de magazinul online MagiCosmetice
Cosmetice bio cu ulei de argan. Ingrediente cosmetice pentru prepararea produselor cosmetice bio si naturale.
Cosmetice bio si cosmetice naturale pentru copii, femei si barbati. Cosmetice bio si cosmetice naturale pentru sanatate.Optimizare Seo: OkkWebMedia

Website detinut de Nistor Catalina I.I., CIF: 31390027, Reg.Com: F33/287/2013