Antet
Catalog produse
Cautare
Informatii

Livrare si plata

Comanda minima este de 40 lei. Livrarea produselor se face numai in Romania prin:

  • Atlassib (curierul livreaza coletul la adresa dvs.) la pretul de 14.50 lei cu tva in intervalul de 1-2 zile pentru un colet in greutate de 0-1 kg, iar fiecare kg suplimentar se va taxa cu 1 leu. Livrarea  se face numai in orasele in care exista agentii Atlassib.

  • DPD (curierul livreaza coletul la adresa dvs.)  la pretul de 18.50 lei cu tva in intervalul 1-2 zile pentru un colet in greutate de 0-1 kg, iar fiecare kg suplimentar se taxeaza cu 1 leu. Livrarea se face in toate orasele, comunele si satele din Romania, fara a se percepe taxe suplimentare.

  • Posta Romana (ridicarea coletului se face de dvs. de la posta) la pretul de 13 lei cu tva in intervalul 3-5 zile pentru un colet in greutate de 0-1 kg, iar fiecare kg suplimentar se va taxa cu 1 leu.
Pentru comenzile mai mari de 250 lei costurile de transport sunt gratuite. Plata produselor se va face la primirea comenzii (ramburs).

 

Termenul de livrare

In maxim 2 zile lucratoare comanda dumneavoastra va fi preluata si expediata.

spacer
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Oferta speciala
Newsletter
Curs valutar
Cosmetice bio, cosmetice naturale, uleiuri esentiale pure si  ingrediente cosmetice naturale oferite de magazinul online MagiCosmetice
Cosmetice bio cu ulei de argan. Ingrediente cosmetice pentru prepararea produselor cosmetice bio si naturale.
Cosmetice bio si cosmetice naturale pentru copii, femei si barbati. Cosmetice bio si cosmetice naturale pentru sanatate.Optimizare Seo: OkkWebMedia

Website detinut de Nistor Catalina I.I., CIF: 31390027, Reg.Com: F33/287/2013