Antet
Catalog produse
Cautare
Informatii

Termeni si conditii

In ceea ce priveste datele personale furnizate de dvs., Nistor Catalina Intreprindere Individuala  se obliga sa administreze in conditii de siguranta si pentru scopurile specificate conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatia a acestor date, modificata si completata si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

TERMENI SI CONDITII

 

  1. Conditii de utilizare

Magazinul online www.magicosmetice.ro este administrat de Nistor Catalina Intreprindere Individuala, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. F33/287/2013 si avand CUI 31390027.

Prin accesarea site-ului www.magicosmetice.ro, utilizatorul accepta termenii si conditiile prezentate in continuare, acestea avand valoare contractuala deplina. Nistor Catalina Intreprindere Individuala isi asuma dreptul de a face anumite modificari ale site-ului fara a fi necesar vreun anunt prealabil catre utilizatori. Folosirea in continuare a site-ului www.magicosmetice.ro de utilizatori reprezinta acordul acestora de a primi notificari prin e-mail si mesaje automate.

Pentru a va inregistra ca membru pe site-ul www.magicosmetice.ro, dvs. sunteti obligat sa furnizati informatii corecte, complete si sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti in intregime responsabil de securitatea parolei de acces. Daca contul dvs. este utilizat neautorizat de altcineva trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Nu suntem responsabili pentru daunele cauzate de utilizarea neautorizata a contului dvs. Introducerea de date false la efectuarea unei comenzi este ilegala, urmand ca Nistor Catalina Intreprindere Individuala  sa ia masuri legale impotriva persoanei raspunzatoare. Administratorul site-ului are dreptul sa suspende calitatea de utilizator al site-ului fara orice alta notificare si fara a-si justifica actiunea. In acest caz, nu veti primi nici un fel de despagubiri. Nistor Catalina Intreprindere Individuala isi rezerva dreptul de a afisa pe site numai mesajele corespunzatoare.

 

  1. Protectia datelor personale

In ceea ce priveste datele personale furnizate de dvs., Nistor Catalina Intreprindere Individuala  se obliga sa administreze in conditii de siguranta si pentru scopurile specificate conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatia a acestor date, modificata si completata si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Creand un cont de utilizator pe site-ul www.magicosmetice.ro, dvs. sunteti de acord ca datele personale sa fie prelucrate de Nistor Catalina Intreprindere Individuala. Scopul colectarii datelor personale este de a opera si a livra comenzile efectuate de dvs. Administratorul site-ului se obliga sa stearga datele cu caracter personal, in cazul in care solicitati aceasta. 

 

3.    Pretul

 
Preturile afisate in cadrul site-ului www.magicosmetice.ro sunt in RON si nu includ cheltuielile aferente transportului. Acestea sunt suportate de client sau de www.magicosmetice.ro in functie de valoarea comenzii. Efectuarea unei comenzi are valoare contractuala si va obliga sa platiti pretul produselor comandate.  Refuzul furnizarii datelor de contact sau introducerea lor in mod eronat atrage anularea comenzii. Sunt acceptate numai comenzile efectuate de persoane in varsta de peste 18 ani. Nistor Catalina Intreprindere Individuala isi  rezerva dreptul de a modifica preturile oricand, fara vreo instiintare sau notificare. 
 

4.    Livrarea produselor

  

Se poate realiza doar pe teritoriul Romaniei. Cheltuielile aferente transportului sunt suportate de client sau in functie de valoarea comenzii. In cazul in care comanda este confirmata si toate produsele se afla pe stoc livrarea se va efectua in termen de maxim 48 de ore de la data comenzii(exceptand sambata, duminica si sarbatorile legale).

  

5.    Returnarea produselor

  

Conform OUG nr.34/2014, consumatorul are dreptul de a se retrage din contractul de la distanta, notificand in scris pe e-mail la adresa contact@magicosmetice.ro sau prin posta, in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii produselor. Accesati aici pentru descarcarea formularului de retragere. Dreptul de renuntare la cumparare fara penalitati si fara invocarea unui motiv se aplica numai clientilor persoane fizice. Urmatoarele produse sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract:

a. furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau expira rapid - art.16, lit.d
b. furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator - art.16, lit.e
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, in decurs de maxim 14 zile de la data anuntarii deciziei de retragere a consumatorului, in conformitate cu art.11. Produsele vor fi returnate in ambalajul original, nedeteriorate si nefolosite. Se va verifica starea coletului la primire pentru a ne asigura ca au fost indeplinite toate conditiile. In consecinta, se vor refuza coletele ale caror produse nu corespund cerintelor de mai sus.  

Rambursarea contravalorii produselor(exclusiv taxele de transport) se va face in termen de 14 de zile de la data informarii de catre consumator asupra retragerii sale din contract, prin transfer bancar, in contul specificat de client.


 

6.    Disclaimer

 

Produsele noastre provin din Germania si sunt conforme cu legislatia europeana in vigoare. Toate recomandarile si informatiile de pe acest site sunt selectate din surse de referinta sau studii stiintifice, dar nu se pot considera sfaturi medicale. Utilizarea produselor nu garanteaza rezultatele dorite. Adresati-va personalului medical pentru diagnosticarea si tratarea afectiunilor dermatologice. Nu suntem raspunzatori pentru nici un fel de prejudiciu rezultat din utilizarea informatiilor si produselor cosmetice prezentate pe acest site. Dati dovada de judecata si responsabilitate atunci cand achizitionati unul sau mai multe produse online.

 

      7.     Drepturi de autor
 
Intregul continutul al site-ului www.magicosmetice.ro nu poate fi reprodus sau copiat, fara acordul scris al Intreprinderii Individuale Nistor Catalina. Incalcarea prevederilor se pedepseste conform legilor in vigoare. 
 

8.    Litigii si dispozitii finale

 
Prin folosirea acestui site, utilizatorul accepta termenii si conditiile de mai sus conform cu legislatia in vigoare. Litigiile aparute intre clienti si Nistor Catalina Intreprindere Individuala vor fi rezolvate pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris. Daca acest conflict nu a fost rezolvat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.
 
  
     9.   Platforma SOL
 
Aceasta  platforma a fost pusa la dispozitia consumatorilor si comerciantilor de catre Comisia Europeana in vederea solutionarii online a litigiilor, fara a apela la instantele judecatoresti. (prin mediere, conciliere, arbitraj, camera de recurs). Puteti accesa platforma de aici.

 

spacer
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Oferta speciala
Newsletter
Curs valutar
Cosmetice bio, cosmetice naturale, uleiuri esentiale pure si  ingrediente cosmetice naturale oferite de magazinul online MagiCosmetice
Cosmetice bio cu ulei de argan. Ingrediente cosmetice pentru prepararea produselor cosmetice bio si naturale.
Cosmetice bio si cosmetice naturale pentru copii, femei si barbati. Cosmetice bio si cosmetice naturale pentru sanatate.Optimizare Seo: OkkWebMedia

Website detinut de Nistor Catalina I.I., CIF: 31390027, Reg.Com: F33/287/2013